Vem är jag som driver detta företag?

Carina Andersson, 47 år, tidigare ansvarig för skoansvarig i butik, haft egen livsmedelsbutik, arbetat som kassachef/personalansvarig i Linköping.

Jag bor utanför Fornåsa på en liten gård. Har idag flera e-butiker på nätet samt detta städföretag som heter Städfritt (just för att jag skapar en städfri vardag för dej).

Jag har en hel del utbildningar i bagaget inom företagsekonomi, och marknadsföring, personaladministration och ledarskap samt hur man bygger e-butiker och hemsidor. Det senaste projekt jag arbetat med är denna hemsida som är mitt första i wordpress, tidigare har jag gjort en hel del e-butiker i opencart. Denna hemsida fick även bli mitt projektarbete när jag läste Näthandel 2 vilket resulterade roligt nog i ett A i betyget. Nu håller jag på med sökoptimering för att få upp denna sida högt på rankingen – ett spännande projekt där jag är ute på ny intressant mark.

Är även certifierad Nagelterapeut som jag har som hobby när någon frågar.

Jag har sedan 20161001 certifikatet PRYL som visar att jag genomgått en avancerad utbildning inom Lokalvård – en trygghet för dej när jag ska vårda ditt hem, företagets kontor, butikslokalen, hotellrummen eller vad det nu kan vara som handlar om lokalvård.

om städfritt

Det är alltid samma person som kommer till dej och eftersom det är jag som driver företaget som utför tjänsten är jag extra mån om att ge bra service för att sätta guldkant på din tillvaro. Det ska kännas tryggt för dej som kund.

Miljövänliga produkter är det vi använder – vissa doftar inte och vissa doftar lite, det är du som kund som väljer vilka medel du vill ska användas i ditt hem. Det är också du som kund som väljer antal timmar du vill ha hjälp samt vad du vill ha hjälp med. Kanske tycker du kök och badrum är jobbigt att hålla ordning på – då lägger vi lite mer tid och fokus på just de bitarna. Tillsammans utformar vi en plan så du som kund blir nöjd.

                                                                   

                                  Välkommen att kontakta oss genom besök, mail eller telefon!

 

HÄR UTFÖR VI VÅRA TJÄNSTER

Motala – Borensberg – Linköping – Ljungsbro – Klockrike – Fornåsa – Österstad – Vadstena – Skänninge – Mjölby

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On Facebook