städning

STÄDNING

Vi utför olika sorters städning med garanti och RUT – avdrag till bra pris!

Alltid utförd av certifierad personal!

Oavsett privatperson eller företagare finns det många måsten man ska uppfylla varje dag…

Barnen har aktiviteter, man själv har en hobby man vill hinna med och som företagare kanske man hellre vill lägga fokus på det man är bäst på – att tjäna pengar…

Vi hjälper dig att frigöra lite av dygnets tid och få guldkant på tillvaron.

Vi som utför arbetet kommer f r om 1/10 2016 vara PRYL-certifierade vilket betyder att vi har en utbildning inom lokalvård som är granskad av tredje part. Det är också samma person som kommer vilket skapar en trygghet för dej som kund. Vi är ett litet företag som sätter kvalitet på vårat jobb framför att bli ett stort företag. Vi vill att du som kund ska vara nöjd och veta att alla tjänster vi utför granskas av ett öga som har Lokalvårdsutbildning och certifikat. Det är då vi skapar guldkant på din tillvaro så du kan frigöra tid annat.

Vi lämnar garanti på vår städning och väljer du att låta oss ta hand om din flyttstädning lånar vi gratis ut flyttkartonger under 10 dagar. Detta sparar dej både pengar och besväret att göra dej av med kartongerna när du inte längre behöver dem.

Vi använder miljövänliga medel i samråd med dig som kund. Vissa medel doftar inte och vissa medel doftar lite mer – det är du som kund som väljer! 

Vi har egen städutrustning med oss – vill du att vi t ex använder ditt dammsugarmunstycke så gör vi naturligtvis det! Det enda du som kund behöver ha hemma, och som inte ingår i vårat städmaterial, är specialmedel för golv.

Allt förbrukningsmaterial ingår i tjänsten – detta gör att du som kund vet vad din städning kommer att kosta när du har städabonnemang. Ingen milersättning, faktura eller avi avgifter eller kostnad för rengöringsmedel tillkommer.

Flyttstädning har vi fast pris mer kvm för normal städning med reservation för om det är hårt smutsat.

Fönster har vi pris per timme.

Företag som är intresserade av att få guldkant – begär offert!

Tveka inte att kontakta oss om ni letar efter ett professionellt städföretag i Motala – Borensberg – Linköping – Ljungsbro – Klockrike – Fornåsa – Österstad – Mjölby – Skänninge – Vadstena med omnejd.

Kontakta oss idag för mer information!

 

 

HÄR UTFÖR VI VÅRA TJÄNSTER

Motala – Borensberg – Linköping – Ljungsbro – Klockrike – Fornåsa – Österstad – Vadstena – Skänninge – Mjölby

Med abonnemang 175:-/tim inkl moms och RUT-avdrag

Enstaka städning 195:-/tim inkl moms och RUT-avdrag

Flyttstädning 25:-/kvm inkl RUT-avdrag och moms

Företag – begär offert!

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On Facebook